Alustava harjoituskalenteri vuodelle 2018

harjoitus kalenteri 2018.xlsx (11 kB)

Toimintaan kuuluu tottelevaisuuskoulutukset, joiden koulutuspaikkana on pääsääntöisesti Immolan lentokentän alue Imatralla. Koulutuksissa käydään läpi perustottelevaisuusliikkeitä sekä seisojille sovellettuja harjoitteita metsästystä silmällä pitäen. Talvella harjoitusten pakkasraja on – 15 °C!

Ajo-ohje Immolan harjoitusten kokoontumispaikalle

(Harjoitus perutaan, jos kelikameran lämpötila näyttää kylmempää kuin - 15 °C kaksi tuntia ennen harjoitusajankohtaa. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä harjoituksen vastuuhenkilöön!)

Lisäksi talvella pyritään istumaan iltaa muutaman kerran ilman koiria katsellen koulutus- ja jahtivideoita sekä kuunnellen seurakavereiden tarinoita edellissyksyn jahtipoluilta.

Kesällä harjoittelemme vesi- ja jälkitöitä. Heti syksyn alussa järjestetään ensimmäiset metsä- ja peltotreenit, joista jäsenistöä tiedotetaan aina tarkemmin sähköpostitse. Seura järjestää peltoharjoituksia myös fasaanitiloilla muualla Suomessa aina metsästyskauden loppuun asti.

Kuvia treeneistä:

PDF-tiedostoajo-ohje immolan harjoituksiin.pdf (441 kB)
Ajo-ohje Immolan harjoitusten kokoontumispaikalle
PDF-tiedostoKoeilmoittautuminen.pdf (357 kB)
vesi ja jälkityö / KAER koe ilmoittautuminen
PDF-tiedostouudet säännöt 2012_päivitys2015.pdf (49 kB)
Karjalan Kanakoirayhdistys Ry säännöt