Toiminta

Toimintaan kuuluu tottelevaisuuskoulutukset, joiden koulutuspaikkana on pääsääntöisesti Immolan lentokentän alue Imatralla. Koulutuksissa käydään läpi perustottelevaisuusliikkeitä sekä seisojille sovellettuja harjoitteita metsästystä silmällä pitäen. Talvella harjoitusten pakkasraja on – 15 °C!

Ajo-ohje Immolan harjoitusten kokoontumispaikalle

(Harjoitus perutaan, jos kelikameran lämpötila näyttää kylmempää kuin - 15 °C kaksi tuntia ennen harjoitusajankohtaa. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä harjoituksen vastuuhenkilöön!)

Lisäksi talvella pyritään istumaan iltaa muutaman kerran ilman koiria katsellen koulutus- ja jahtivideoita sekä kuunnellen seurakavereiden tarinoita edellissyksyn jahtipoluilta.

Kesällä harjoittelemme vesi- ja jälkitöitä. Heti syksyn alussa järjestetään ensimmäiset metsä- ja peltotreenit, joista jäsenistöä tiedotetaan aina tarkemmin sähköpostitse. Seura järjestää peltoharjoituksia myös fasaanitiloilla muualla Suomessa aina metsästyskauden loppuun asti.

Kuvia treeneistä:

PDF-tiedostoajo-ohje immolan harjoituksiin.pdf (441 kB)
Ajo-ohje Immolan harjoitusten kokoontumispaikalle
PDF-tiedostoKoeilmoittautuminen.pdf (357 kB)
vesi ja jälkityö / KAER koe ilmoittautuminen
PDF-tiedostouudet säännöt 2012_päivitys2015.pdf (49 kB)
Karjalan Kanakoirayhdistys Ry säännöt