KESÄPÄIVÄT 2.-3.7., ilmoittaudu 27.6.2022 mennessä

Aika: 2.-3.7.2022
Paikka: useita

Lauantain 2.7 ohjelma on seuraava:

10-12 ammuntaa Pappilankorven ampumaradalla (Pappilankorventie 156 Lappeenranta, rata sijaitsee Joutsenossa). Yhdistys maksaa 2 kierrosta ammuntaa (ei patruunoita). Mahdollisuus ampua skeet -tai trap radalla. Samalla käydään yhdistyksen väliset metsästyshaulikko kilpailut. Naisten ja miesten sarja.

Kahvitarjoilu Immolassa ampumisen jälkeen.

14-17 Jenni Hyytiäisen järjestämä koulutus Immolassa. Samaan aikaan on myös mahdollisuus harjoitella vesitöitä.

17->ruokailu ja yhteistä illanviettoa Kyttäpoikien majalla (Käringinsalontie 22 56510 Ruokolahti.  Majalla on mahdollisuus myös yöpymiseen. Majaan ei saa viedä koiria. Voit myös yöpyä halutessasi teltalla.

sunnuntaina 3.7

Yöpyjille tarjoillaan aamupala.

Seuran järjestämä vesityökoe Immolassa

Osallistumismaksu 10/euroa/henkilö

Ilmoittautuminen sähköpostilla 27.6.2022 mennessä osoitteeseen kaisu.kaaria@gmail.com

Ilmoitathan osallistutko ammuntaan, Jennin koulutukseen, ruokailuun vai koko päivään. Ilmoitathan myös mahdollisista allergioista.

Hallitus toivottaa kaikki tervetulleiksi!