keskustelu

Keskustelupalstan käyttö

Ylläpito

10.12.2013 klo 23:02
    Keskustelupalstalle voi kirjoittaa myös nimimerkillä, mutta tunnistettavuus on toivottavaa. Ylläpito pidättää oikeudet poistaa asiattomat viestit.

Paavo Simola

29.3.2014 klo 15:21
    Lämmin kiitos!
    Lämmin kiitos 29.3. tottelevaisuuskoulutuksesta ja siihen liittyvästä erinomaisesta tiedottamisesta. - Kouluttajat olivat asiansa hallitsevia ja todella hyviä vinkkejä antavia. Seuraavaa tilaisuutta odotetaan jo innolla.

Petri Savinainen

31.3.2014 klo 08:26
    Kiitos palautteesta! Hienoa kun onnistutaan tuottamaan toimivia koulutuksia! Suuri kiitos koulutuksesta Ossille ja Juhalle.
    Seuraavana vuorossa noudon perusteet.

paavo Simola

31.5.2014 klo 21:22
    Kyllä kiitosten sarjaa on ilo jatkaa... 31.5. oli taas hieno vesityöskentelyn koulutustilaisuus. Kiitos Heikin ja Petrin kokemuksen ja yksilöllisen palautteen koiran toiminnasta ja jatkokoulutusvinkeistä ja konkreettisista neuvoista.
    Koulutuksessa oli hyvä ilmapiiri ja yhteisen auttamisen ja onnistumisen haluamisen ilmapiiri. Tällainen yhdistää porukkaa ja takaa varmasti, että mahdollisimman moni haluaa olla mukana. Hieno päivä! Kiitos kaikkien mukana olleiden puolesta.

Raija

1.6.2014 klo 17:28
    Eilen ei ollu ihan niitä loistopäiviä (johtuen koirasta, ei kouluttajista) Mutta ei mennyt eiliset "taistelut" hukkaan, tänään noudettiin mukisematta niin dummyt kuin linnutkin :) Kiitos!!
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Keskustelupalstan käyttö