keskustelu

Toivomuksia luentojen/koulutusten suhteen?

• Teija Hinkkanen

5.3.2015 klo 12:38
    Olisiko kiinnostusta luennoille, ja mistä aiheesta? Koiran lihashuolto? Ruokintajuttuja (mitä tarkemmin)? Koiran käyttäytyminen/elekieli? Joku muu, mikä?

Ja muitakin toivomuksia saa esittää, mitä yhdistyksen toiminnalta toivotte. Tai jos tiedätte sopivia kouluttajia/luennoitsijoita, niin niistäkin saa antaa vinkkiä joko täällä tai sähköpostitse teisku2000(a)hotmail.com.

Katri Uura

5.3.2015 klo 17:09
    Jari Kantoluoto järjestää yhteistyö koiran koulutuksessa-luennon

Lappeenrannassa luento järjestetään 10.3. klo 18.30 Kesämäenrinteen koululla.
    Ilmoittautumiset jari.kantoluoto@gmail.com
    Osallistumismaksu 25 euroa.

Katri

5.3.2015 klo 17:13
    Ravitsemuspuolesta voisi olla raakaruokinta, lihashuollosta saattaisin tietää luennoitsijan Lappeenrannnasta. Riittääkö yhdistyksessä tarpeeksi kiinnostusta vai pitäisikö pitää avoin tilaisuus, luennoitsijat maksavat kuitenkin jonkin verran?

Lpr on aika vähän tällaisia tilaisuuksia, ihana olisi jos järjestettäisiin :)

Teija

12.3.2015 klo 11:32
    Pitäisi varmaan pitää avoin tilaisuus, mutta jos seuralaisilla ei kiinnostusta ole, niin ei liene kovin perusteltua edes järjestää mitään, ja siksi tätä kyselen. Facebookista löytyy ryhmä "koiratapahtumat etelä-karjalassa", josta löytyy jotain tapahtumia. Esim. 18.4. tulossa "Ymmärrä koiraasi - opi puhumaan koiraa" -luento, ja myös temppukoulutusta ja eläinhomeopatiakoulutusta on tarjolla.

Katri Uura

22.4.2015 klo 14:00
    Kirsi Kokkosen lihashuoltoluento 5.5.

Kisakausi on kohta kuumimmillaan - onko koirasi huippukunnossa?

Millaiset fyysiset edellytykset harrastuskoiralla tulee olla, ja miten itse voit kehittää ja ylläpitää näitä edellytyksiä? Tule kuulemaan ja keskustelemaan!

Luento järjestetään TIISTAINA 5.5. KLO 18-20 Kiitola-hallissa (LPR)
    Luennoitsijana koirahieroja Kirsi Kokkonen

Hinta: 15e/hlö.
    Ilmoittautumiset ja tiedustelut: kirsi[at]kiitorekku.fi, p. 040 730 2209

Teija

22.4.2015 klo 14:25
    Koirien ensiapuluento Joutsenossa 8.5.
    Järjestää: Kaakon Noutajakoirayhdistys ry.
    Lisätiedot: http://www.kaakonnoutajat.net/?x103997=640218
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Toivomuksia luentojen/koulutusten suhteen?